به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران؛ در دومین جلسه رسمی کارگروه کاهش آسیب های روانی- اجتماعی در مناطق زلزله زده که به همت معاونت امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار گردید، اعضای این کارگروه متشکل از متخصصان حوزه های مختلف با تشریح شرایط حاد حاکم بر شهرستان های زلزله زده سرپل ذهاب، قصرشیرین، ثلاث باباجانی و گیلانغرب برای امداد روانی، اجتماعی و فرهنگی این مناطق، اقدامات عملیاتی را برای شش کارگروه اصلی تعریف نمودند که مصوبات آن در اسرع وقت و با حمایت و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی استان پیگیری و صورت خواهد پذیرفت.
بر اساس مصوبات این جلسه، کارگروه سلامت روان با تأکید بر شناخت آسیب شناسی اجتماعی موظف است به شناخت روانشناسان و روانپزشکان بومیِ محله و نیز برگزاری کارگاههای آموزشی برای توانمندسازی این متخصصان بپردازد.
کارگروه اشتغال و کارآفرینی با تعامل خیرین و جذب سرمایه گذاران می تواند با سیستم پنل های خورشیدی و سرمایه اندک در راستای اشتغالزایی خانواده های زلزله زده اقدامات موثر انجام دهد.
کارگروه کودک و خانواده با توجه به پراکندگی جغرافیایی روستاها به یاری روستامهدها از این ظرفیت برای جذب والدین و آموزش به طور مستقیم بهره مند شوند. قابل به ذکر است معاونت کانون پرورشی فکری کودکان نیز از اعضای اصلی این کارگروه خواهد بود.
کارگروه آموزش، روابط عمومی و اطلاع رسانی با توجه به نیاز کارگروه های ذکر شده و مخاطب شناسی می تواند یاری گر این کارگروهها باشد.
قابل ذکر است همه افراد حاضر در جلسه تمایل همکاری برای ارائه خدمت داوطلبانه به همه کارگروهها را اعلام کرده اند.
گزارشگر: سپیده امیری؛ خبرنگار واحد رسانه کارگروه